Trhané vepřové maso GYROS

Kód: FCZE-00022-0030
99 Kč 99 Kč / 300 g
Skladem (> 5 ks)

Chutná řecká kořenící směs plná bylinek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

S touto směsí vyrobíte snadno trhané vepřové GYROS. 
Balení obsahuje 200 g produktu "Trhané vepřové gyros - nálev" a 100 g kořenící směsi na trhané vepřové gyros

Suroviny na přípravu 22 kg:
20 kg   vepřové VSO - S1 
300 g   sůl kuchyňská
200 g  kořenící směs Trhané vepřové gyros TRUMF 
100 g  nálev Trhané vepřové gyros TRUMF

 

Postup přípravy:
Pro výrobu uzených mas používáme vždy nesolené maso (čerstvé nebo mražené). Teplota masa 1 - 5 °C. V odvážené vodě rozmícháme sůl. Po její rozpuštění přidáme kořenící přípravek a znovu dobře zamícháme v láku. Po dobrém rozpuštění přidáme odvážený led v takovém množství aby teplota láku byla v rozmezí 4 - 6 °C. Maso nastříkneme jedním nebo dvěma průchody nastřikovacím zařízením, tak abychom dosáhli požadovaného nástřiku. Surovinu vložíme do masírovacího zařízení, které uzavřeme a navedeme vakuum 80 - 90 %. Masírujeme krátkým šetrným programem do veškerého vstřebání láku. Vymasírované kusy masa vkládáme do obalů určených pro technologii SousVide a před uzavřením ozdobíme dekoračním kořením. Vaříme v páře nebo ve vodní lázni 720 minut při teplotě 80 °C. Hotový výrobek se uskladňuje v chladírně při 0 až + 5 °C. 

 

Použití: směs koření je vhodné i na skopové, kuřecí maso

Skladujte do 25 °C

Trvanlivost kořenící směsi: 12 měsíců

Trvanlivost nálevu: 8 měsíců

 

Složení kořenící směsi: koření (koriandr, pepř černý, tymián, oregano, rozmarýn), hořčičné semínko, sušená zelenina (paprika floky)

Složení nálevu: dextróza, extrakty koření (rozmarýn, pepř černý, paprika, oregáno, česnek, cibule)

Doplňkové parametry

Kategorie: KOŘENÍCÍ SMĚSI PRO PROFESIONÁLY
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: