Thajské kari
Kód: FCZG-11476-0010Související produkty
Detailní popis produktu
Pečlivě vybraná kořenící směs na přípravu thajského kari.
Balení obsahuje 100 g výrobku Thajské kari TRUMF.
Suroviny na přípravu 7 kg:
2,6 kg drůbeží prsa
1 l kokosové mléko nebo Smetana 12%
100 g sůl kuchyňská
200 g rostlinný olej
100 g škrob bramborový
100 g rajský protlak
100 g kořenící směs Thajské kari TRUMF
2,7 kg čínská zeleninová směs
Postup přípravy:
Pro výrobu používáme vždy nesolené čerstvé (rozmražené) maso s teplotou 1 - 5 °C. Maso nazrníme na požadovanou velikost. A vložíme do kutru nebo do míchačky. Postupně přidáme všechny ingredience a promícháme. Doporučujeme nejprve přidat tekuté ingredience, poté suché ingredience a koření, nakonec čerstvou nebo mraženou zeleninu, kterou chceme zachovat jako kusovou. Plníme do připravených obalů, hermeticky uzavřeme a tepelně opracováváme pasterací nebo sterilací. Příklad tepelného opracování: Vaříme v páře nebo ve vodní lázni při teplotě 85 °C po dobu 150 minut. Tepelné opracování vařením se řídí typem a průměrem obalu. Musí být zajištěno, že masový podíl je opracován do kulinářsky příjemné konzistence. Skladujeme za podmínek odpovídajících tepelnému zákroku. Po sterilaci při běžných pokojových teplotách. Po pasteraci při chladírenských teplotách do 5 °C. Výrobek lze zamrazit.
Skladujte do 25 °C
Trvanlivost: 14 měsíců
Složení: cukr, koření (zázvor, koriandr, kurkuma), sušená zelenina (česnek), látky zvýrazňující chuť a vůni E 621, hydrolyzát (rostlinný), extrakty koření, aroma
Nutriční hodnoty / 100 g Jednotka Obsah
Energetická hodnota kJ / kcal 1495/ 357
Tuky g 2,7
... z toho nasycené mastné kyseliny g 0,2
Sacharidy g 69
... z toho cukry g 26
Vláknina g 5,5
Bílkoviny g 11
Sůl (vypočteno dle nař. EU 1169/2011, přílohy I odst.11) g 6,3
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENICÍ SMĚSI PRO PROFESIONÁLY |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.