Sada pro řezníky začátečníky

Kód: A-00012
Novinka Tip
490 Kč 490 Kč / 500 g
Skladem (> 5 ks)

Uspořádejte klasické zabijačkové hody ve vlastní kuchyni! V sadě najdete kořenící směsi, knížku s tradičními recepty a dárek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sada obsahuje:

  •  Koření na čabajskou klobásu
  •  Koření na domácí jitrnice
  •  Koření na domácí tlačenku
  •  Koření na domácí jelita
  •  Domácí řeznickou kuchařku
  •  Umělá střeva Nilen kalibr 100/55cm a 60/55 cm
  •  Řeznickou stěrku jako dárek ZDARMA

Koření na čabajskou klobásu

Typická pro tuto klobásu je sytě červená barva a chuť papriky, česneku a kmínu. Zajímavé je, že dle původní receptury nepatří do čabajky žádný pepř. Nenajdete ho ani v našem koření. Klobásu si můžete skvěle vychutnat se suchým červeným vínem.

Balení obsahuje 200 g kořenící směsi.

Použití: směs koření, vhodná pro výrobu fermentovaných masných výrobků

Doporučené dávkování: 18,5 g na 1 kg hotového výrobku

Skladujte do 25 °C

Trvanlivost: 8 měsíců

 

Složení: koření (paprika pálivá, kmín), glukózový sirup, dextróza, škrob, antioxidant E 316, regulátor kyselosti E 575, látky zvýrazňující chuť a vůni E 621, E 635, extrakty koření


Koření na domácí jitrnice

Česká klasická směs na jitrnice s pepřem, novým kořením, česnekem a majoránku doplněná tóny pikantního zázvoru. 

Balení obsahuje 100 g kořenící směsi.

Použití: kořenící směs do jitrnic, prejtů, haší, do zabijačkových gulášů a pokrmů z krve 

Doporučené dávkování: 4 kávové lžičky na 1 kg díla (1 kávová lžička = 5 g koření)

Skladujte do 25 °C

Trvanlivost: 12 měsíců 

 

Složení: koření (majoránka, pepř černý), sušená zelenina (cibule smažená - obsahuje lepek, cibule, česnek), extrakty koření (pepř černý, zázvor, nové koření), kvasničný extrakt


Koření na domácí tlačenku 

Tlačenka patří mezi tradiční zabijačkové speciality. Troufnete si na její přípravu? 

Balení obsahuje 100 g kořenící směsi.

Použití:  vhodné do haší, zabijačkových polévek a gulášů, pokrmů z krve a do mletých mas

Doporučené dávkování: 1,5 kávové lžičky na 1 kg díla (1 kávová lžička = 5 g koření)

Skladujte do 25 °C

Trvanlivost: 12 měsíců 

 

Složení: sušená zelenina (česnek), koření (majoránka), glukózový sirup, kvasničný extrakt, extrakty koření (pepř černý, majoránka)


Koření na domácí jelita

Směs s majoránkou, pepřem, novým kořením, kmínem, česnekem a špetkou zázvoru. Obsahuje vše potřebné na klasické české zabijačkové hody. 

Balení obsahuje 100 g kořenící směsi.

Použití: vhodné do zabijačkových jelit, polévek a pokrmů z krve a k dušení hovězího či skopového masa

Doporučené dávkování: 4,5 kávové lžičky na 1 kg díla (1 kávová lžička = 5 g koření)

Skladujte do 25 °C

Trvanlivost: 12 měsíců 

 

Složení: koření (majoránka, pepř černý, nové koření, kmín, zázvor), sušená zelenina (cibule, cibule smažená, česnek), aroma, extrakty koření


Domácí řeznická kuchařka

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty. Tato kniha je novým, aktualizovaným vydáním klasické Řeznické kuchařky autora Josefa Dušátka z roku 1991.

Computer Press, 2016 (3.) - váz., 164 str. EAN: 9788026409953 ISBN: 978-80-264-0995-3


Umělá střeva Nilen kalibr 100/55cm a 60/55 cm


Řeznická stěrka jako dárek ZDARMA

Plastovou stěrku využijete při práci s masnými výrobky.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČESKÁ KLASIKA
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: