Sada koření na domácí guláš

Kód: FCZE-00021-0040
84 Kč 21 Kč / 100 g
Skladem (> 5 ks)

Tato sada obsahuje set koření na domácí guláš a smaženou sušenou cibuli. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pečlivě vybraná směs koření na hovězí guláš nebo kuřecí perkelt.
Balení obsahuje domácí guláš 100 g a cibule smažená 300 g.

Suroviny na přípravu 9 kg kuřecího perkeltu:
6 kg        drůbeží maso ze stehna (spodní i horní)
400 ml    voda
100 g      kuchyňská sůl
100 g      rajský protlak
100 g     kořenící směs Domácí guláš TRUMF
300 g     cibule smažená sušená TRUMF
 
700 g      cibule čerstvá 
700 g      paprika červená mražená
700 g      rajčata drcená sterilovaná
200 ml    rostlinný olej 

Postup přípravy: 

Pro výrobu používáme vždy nesolené čerstvé (rozmražené) maso s teplotou 1 - 5 °C. Maso nazrníme na požadovanou velikost a vložíme do kutru nebo do míchačky. Postupně přidáme všechny ingredience a promícháme. Doporučujeme nejprve přidat tekuté ingredience, poté suché ingredience a koření, nakonec čerstvou nebo mraženou zeleninu, kterou chceme zachovat jako kusovou. Plníme do připravených obalů, hermeticky uzavřeme a tepelně opracováváme pasterací nebo sterilací. Příklad tepelného opracování: Vaříme v páře nebo ve vodní lázni při teplotě 85 °C po dobu 150 minut. Tepelné opracování vařením se řídí typem a průměrem obalu. Musí být zajištěno, že masový podíl je opracován do kulinářsky příjemné konzistence. Skladujeme za podmínek odpovídajících tepelnému zákroku. Po sterilaci při běžných pokojových teplotách. Po pasteraci při chladírenských teplotách do 5°C. Výrobek lze zamrazit.


Suroviny na přípravu 9 kg hovězího guláše: 
7 kg      hovězí maso
400 ml  voda
100 g    sůl kuchyňská
100 g    rajský protlak
100 g    koření na domácí guláš TRUMF
300 g    cibule smažená sušená TRUMF 
700 g     cibule čerstvá
200 ml   rostlinný olej


Postup přípravy:
Pro výrobu používáme vždy nesolené čerstvé (rozmrazené) maso s teplotou 1 - 5 °C. Maso nazrníme na požadovanou velikost. A vložíme do kutru nebo do míchačky. Plníme do připravených obalů, hermeticky uzavřeme a tepelně opracováváme pasterací nebo sterilací. Příklad uveden v tabulce Tepelného opracování. Tepelné opracování vařením se řídí typem a průměrem obalu. Musí být zajištěno, že masový podíl je opracován do kulinářsky příjemné konzistence. Skladujeme za podmínek odpovídajících tepelnému zákroku. Po sterilaci při běžných pokojových teplotách. Po pasteraci při chladírenských teplotách do 5 °C. Výrobek lze zamrazit. 

Skvěle se hodí na dochucení vařených nebo pečených brambor, omelet, hrachové kaše nebo čočky. Můžeme ji podávat i k pečeným masům či párkům.


Použití: hodí se do guláše, k masům atd.

Skladujte do 25 °C

Trvanlivost kořenící směsi: 8 měsíců 

Trvanlivost cibule: 12 měsíců

 

Složení kořenící směsi: koření (paprika sladká, kmín, majoránka), sušená zelenina (česnek), aroma, extrakty koření, protispékavá látka E 551

 Složení cibule: cibule smažená (obsahuje palmový olej, mouka - alergen lepek, sůl)

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: SMĚSI KOŘENÍ
Hmotnost: 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: