Thajské kari

Novinka

Pečlivě vybraná kořenící směs na přípravu thajského kari.
Balení obsahuje 100g výrobku Thajské kari TRUMF.


Suroviny na přípravu 100 kg:

37,06 kg  drůbeží prsa
14,70 kg   kokosové mléko nebo Smetana 12% 
1,57 kg     sůl kuchyňská  
2,45 kg    rostlinný olej 
2,06kg     škrob bramborový 
1,96 kg     rajský protlak 
1,48 kg    kořenící směs Thajské kari TRUMF 
38,73 kg  čínská zeleninová směs

Aplikační receptura:
Pro výrobu používáme vždy nesolené čerstvé (rozmražené) maso s teplotou 1 - 5 °C. Maso nazrníme na požadovanou velikost. A vložíme do kutru nebo do míchačky. Postupně přidáme všechny ingredience a promícháme. Doporučujeme nejprve přidat tekuté ingredience, poté suché ingredience a koření, nakonec čerstvou nebo mraženou zeleninu, kterou chceme zachovat jako kusovou. Plníme do připravených obalů, hermeticky uzavřeme a tepelně opracováváme pasterací nebo sterilací. Příklad tepelného opracování: Vaříme v páře nebo ve vodní lázni při teplotě 85 °C po dobu 150 minut. Tepelné opracování vařením se řídí typem a průměrem obalu. Musí být zajištěno, že masový podíl je opracován do kulinářsky příjemné konzistence. Skladujeme za podmínek odpovídajících tepelnému zákroku. Po sterilaci při běžných pokojových teplotách. Po pasteraci při chladírenských teplotách do 5°C. Výrobek lze zamrazit.

28,00 Kč
Please select variants first