Domácí guláš set

Vhodné na kuřecí perkelt nebo hovězí guláš

Pečlivě vybraná směs koření na kuřecí perkelt nebo hovězí guláš.
Balení obsahuje domácí guláš 100g a cibule smažená 300g.

Suroviny na přípravu 100 kg kuřecího perkeltu:
63,46 kg drůbeží maso ze stehna (spodní i horní)
3,97 kg    voda
1,19 kg     kuchyňská sůl
0,79kg    rajský protlak
1,24 kg   kořenící směs Domácí guláš TRUMF
3,17 kg   cibule sušená TRUMF
 
7,93 kg   cibule čerstvá
7,93 kg   paprika červená mražená
7,93 kg   rajčata drcená sterilovaná
2,38 kg  rostlinný olej 

Aplikační receptura: 

Pro výrobu používáme vždy nesolené čerstvé (rozmražené) maso s teplotou 1 - 5 °C. Maso nazrníme na požadovanou velikost a vložíme do kutru nebo do míchačky. Postupně přidáme všechny ingredience a promícháme. Doporučujeme nejprve přidat tekuté ingredience, poté suché ingredience a koření, nakonec čerstvou nebo mraženou zeleninu, kterou chceme zachovat jako kusovou. Plníme do připravených obalů, hermeticky uzavřeme a tepelně opracováváme pasterací nebo sterilací. Příklad tepelného opracování: Vaříme v páře nebo ve vodní lázni při teplotě 85 °C po dobu 150 minut. Tepelné opracování vařením se řídí typem a průměrem obalu. Musí být zajištěno, že masový podíl je opracován do kulinářsky příjemné konzistence. Skladujeme za podmínek odpovídajících tepelnému zákroku. Po sterilaci při běžných pokojových teplotách. Po pasteraci při chladírenských teplotách do 5°C. Výrobek lze zamrazit.

Suroviny na přípravu 100 kg hovězího guláše: 
79,33 kg hovězí HZV-R2 
3,97 kg   voda 
1,19 kg    kuchyňská sůl
0,79 kg  rajský protlak
1,24 kg  kořenící směs Domácí guláš TRUMF 
3,17 kg
   cibule sušená TRUMF
2,38 kg  rostlinný olej

Aplikační receptura:
Pro výrobu používáme vždy nesolené čerstvé (rozmrazené) maso s teplotou 1 - 5°C. Maso nazrníme na požadovanou velikost. A vložíme do kutru nebo do míchačky. Plníme do připravených obalů, hermeticky uzavřeme a tepelně opracováváme pasterací nebo sterilací. Příklad tepelného opracování: Vaříme v páře, nebo ve vodní lázni při teplotě 85 °C po dobu 240 minut.Tepelné opracování vařením se řídí typem a průměrem obalu. Musí být zajištěno, že masový podíl je opracován do kulinářsky příjemné konzistence. Skladujeme za podmínek odpovídajících tepelnému zákroku. Po sterilaci při běžných pokojových teplotách. Po pasteraci při chladírenských teplotách do 5°C. Výrobek lze zamrazit. 

84,00 Kč
Please select variants first