Vepřový vrabec

Novinka

Pečlivě vybraná směs koření na přípravu vepřového vrabce. 
Balení obsahuje 100g.

Suroviny na přípravu 100 kg:
84,46 kg vepřové výrobní VVBk (50/50) S6
6,76kg     voda 8 kg
0,34 kg   sůl kuchyňská  0.4 kg
3,38 kg  kořenící směs Kmínový pepř na vepřové maso TRUMF 
5,07 kg   rostlinný olej

Aplikační receptura: 
Pro výrobu používáme vždy nesolené čerstvé (rozmražené) maso s teplotou 1 - 5 °C. Maso nazrníme na požadovanou velikost. A vložíme do kutru nebo do míchačky. Postupně přidáme všechny ingredience a promícháme. Doporučujeme nejprve přidat tekuté ingredience, poté suché ingredience a koření, nakonec čerstvou nebo mraženou zeleninu, kterou chceme zachovat jako kusovou. Plníme do připravených obalů, hermeticky uzavřeme a tepelně opracováváme pasterací nebo sterilací. Vaříme v páře nebo ve vodní lázni 240 minut při okolní teplotě 85 °C. Příklad uveden v tabulce Tepelného opracování. Tepelné opracování vařením se řídí typem a průměrem obalu. Musí být zajištěno, že masový podíl je opracován do kulinářsky příjemné konzistence. Skladujeme za podmínek odpovídajících tepelnému zákroku. Po sterilaci při běžných pokojových teplotách. Po pasteraci při chladírenských teplotách do 5°C. Výrobek lze zamrazit.

25,00 Kč
Please select variants first