Trhané vepřové GYROS

Novinka

S touto směsí vyrobíte snadno trhané vepřové GYROS. 
Balení obsahuje 200g produktu "Trhané vepřové gyros - nálev" a 100g kořenící směsi na trhané vepřové gyros

Suroviny na přípravu 100 kg:
90,13 kg vepřové VSO - S1 
7,21 kg    voda 
1,35 kg sůl kuchyňská
0,41  kg kořenící směs Trhané vepřové gyros TRUMF 
0,90 kg nálev Trhané vepřové gyros TRUMF

Aplikační receptura:
Pro výrobu uzených mas používáme vždy nesolené maso (čerstvé nebo mražené). Teplota masa 1 - 5 °C. V odvážené vodě rozmícháme sůl. Po její rozpuštění přidáme kořenící přípravek a znovu dobře zamícháme v láku. Po dobrém rozpuštění přidáme odvážený led v takovém množství aby teplota láku byla v rozmezí 4 - 6 °C. Maso nastříkneme jedním nebo dvěma průchody nastřikovacím zařízením, tak abychom dosáhli požadovaného nástřiku. Surovinu vložíme do masírovacího zařízení, které uzavřeme a navedeme vakuum 80 - 90 %. Masírujeme krátkým šetrným programem do veškerého vstřebání láku. Vymasírované kusy masa vkládáme do obalů určených pro technologii SousVide a před uzavřením ozdobíme dekoračním kořením. Vaříme v páře nebo ve vodní lázni 720 minut při teplotě 80°C. Hotový výrobek se uskladňuje v chladírně při 0 až +5 °C. 

99,00 Kč
Please select variants first