Balkánská marináda

Kód: FCZG-02122-0010
37 Kč 37 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)

Balkánská kuchyně, tzn. kuchyně Maďarska, Rumunska, Bulharska a Albánie - region od regionu se liší, čím více na východ, tím více orientální.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Typické bylinky jsou majoránky, bazalka, šalvěj, rozmarýn, kopr, sladké tóny ovoce. V tomto koření je sladká chuť zkombinovaná se saturejkou, paprikou, česnekem.

Marináda je dodávána v sypkém stavu. Doporučujeme ji připravovat následujícím způsobem: na 1 kg masa smíchat 50 g vody a 10 g oleje s kořením (dle dávkování) a nanést na maso – odležením masa s marinádou se přidaná voda vsákne do masa a to je po upečení šťavnatější a chutnější.

Balení obsahuje 100 g kořenící směsi.

Použití:  je vhodná pro nakládání, marinování masa, pro následné grilování a pečení kuřecího a vepřového masa 

Doporučené dávkování: 8 kávových lžiček na 1 kg masa (1 kávová lžička = 5 g koření)

Skladujte do 25 °C

Trvanlivost: 18 měsíců

 

Složení: sůl jedlá (max. 30 %), koření (saturejka, paprika sladká), dextróza, cukr, látky zvýrazňující chuť a vůni E 621, E 635, sušená zelenina (paprika floky), glukózový sirup, kyselina (citrónová), extrakty koření

Nutriční hodnoty / 100 g Jednotka Obsah
Energetická hodnota kJ / kcal 968/ 231
Tuky g 2,2
... z toho nasycené mastné kyseliny g 0
Sacharidy g 49
... z toho cukry g 36
Vláknina g 4,1
Bílkoviny g 6,2
Sůl (vypočteno dle nař. EU 1169/2011, přílohy I odst.11) g 34,3

Doplňkové parametry

Kategorie: SMĚSI KOŘENÍ
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: