Thajské kari

Kód: FCZG-11476-0010
30 Kč 30 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)

Pečlivě vybraná kořenící směs na přípravu thajského kari.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pečlivě vybraná kořenící směs na přípravu thajského kari.
Balení obsahuje 100 g výrobku Thajské kari TRUMF.


Suroviny na přípravu 7 kg:
2,6 kg   drůbeží prsa
1 l        kokosové mléko nebo Smetana 12% 
100 g    sůl kuchyňská  
200 g    rostlinný olej 
100 g    škrob bramborový 
100 g    rajský protlak 
100 g   kořenící směs Thajské kari TRUMF 
2,7 kg   čínská zeleninová směs

 

Postup přípravy:
Pro výrobu používáme vždy nesolené čerstvé (rozmražené) maso s teplotou 1 - 5 °C. Maso nazrníme na požadovanou velikost. A vložíme do kutru nebo do míchačky. Postupně přidáme všechny ingredience a promícháme. Doporučujeme nejprve přidat tekuté ingredience, poté suché ingredience a koření, nakonec čerstvou nebo mraženou zeleninu, kterou chceme zachovat jako kusovou. Plníme do připravených obalů, hermeticky uzavřeme a tepelně opracováváme pasterací nebo sterilací. Příklad tepelného opracování: Vaříme v páře nebo ve vodní lázni při teplotě 85 °C po dobu 150 minut. Tepelné opracování vařením se řídí typem a průměrem obalu. Musí být zajištěno, že masový podíl je opracován do kulinářsky příjemné konzistence. Skladujeme za podmínek odpovídajících tepelnému zákroku. Po sterilaci při běžných pokojových teplotách. Po pasteraci při chladírenských teplotách do 5 °C. Výrobek lze zamrazit.

 

Skladujte do 25 °C

Trvanlivost: 14 měsíců

 

Složení: cukr, koření (zázvor, koriandr, kurkuma), sušená zelenina (česnek), látky zvýrazňující chuť a vůni E 621, hydrolyzát (rostlinný), extrakty koření, aroma

Nutriční hodnoty / 100 g Jednotka Obsah
Energetická hodnota kJ / kcal 1495/ 357
Tuky g 2,7
... z toho nasycené mastné kyseliny g 0,2
Sacharidy g 69
... z toho cukry g 26
Vláknina g 5,5
Bílkoviny g 11
Sůl (vypočteno dle nař. EU 1169/2011, přílohy I odst.11) g 6,3

 

Doplňkové parametry

Kategorie: KOŘENICÍ SMĚSI PRO PROFESIONÁLY
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: